Celebra cantareata a dat frau liber emotiilor in emisiunea celebrei Oprah Winfrey, in primul interviu oferit in ultimii cinci ani.

Shania Twain a povestit ca in urma cu trei ani, cand fostul ei sot, Robert John 'Mutt' Lange, a parasit-o pentru cea mai buna prietena a ei, Marie - Anne Thiebaud, a suferit o depresie severa si a crezut ca nu va mai canta niciodata, mai ales pentru ca acesta ii compunea toate piesele.

Nu mai scrisesem un vers fara el de mai bine de 14 ani si ma gandeam cum o sa pot sa compun singura”, a declarat cantareata, care a marturisit ca in acea perioada a suferit si de disfonie, o afectiune a laringelor care i-a afectat vocea, scrie dailymail.co.uk.

“Temerile de-a lungul vietii mi-au afectat vocea si simteam ca o pierd incet si progresiv”, a adaugat vedeta.

Dar, dupa cum spune o vorba veche “totul e bine cand se termina cu bine”, Shania Twain si-a recapatat vocea si incredera in sine si mai ales s-a reindragostit. La inceputul anului, cantareata de muzica country s-a casatorit cu logodnicul sau, omul de afaceri Frederic Nicolas Thiebaud, intr-o ceremonie restrans in Puerto Rico. In plus Frederic este fostul sot al femeii pentru care sotul ei a parasit-o.

Mai mult, de duminica aceasta, Shania va avea propriul reality-show numit "Why Not?", ce va fi difuzat pe postul de televiziune, OWN.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.