Momentul eliberarii mult-asteptate a lui Tudor Sisu a sosit.

Ieri dimineata, interpretul hip-hop a iesit din penitenciarul Margineni de pe langa Targoviste. in urma cu doi ani Sisu a fost arestat pentru trafic de droguri de mare risc si detinere de droguri pentru consum propriu fara drept. in urma procesului care a durat mai bine de trei luni, Sisu a primit o pedeapsa de trei ani cu executare. Cu toate acestea, el a putut sa-si imbratiseze din nou prietenii mai devreme cu un an. "Abia astept sa ajung acasa, sa fac o baie si sa beau un vin cu prietenii mei".

Acestea erau vorbele lui Tudor Sisu in urma cu doar cateva saptamani. Cu toate acestea, ieri, la eliberarea sa din penitenciar, acesta nu stia ce sa faca mai repede... Doar un singur lucru isi repeta intruna: "Ne apucam de treaba pentru un nou album." Despre materialul discografic ce va marca si iesirea lui din penitenciar, Sisu n-a vrut sa dezvaluie prea multe amanunte. Nu stim decat ca se va chema "O mare familie", pentru ca, asa cum au marturisit cei doi hip-hop-eri care formau odata trupa La Familia, desi acum numele nu le mai apartine, ei au ramas in continuare o mare familie. Desi astepta momentul eliberarii de mult timp, Sisu n-a stiut pana in ultima clipa ora la care va putea fi din nou un om liber. "Azi m-am trezit foarte de dimineata. M-am spalat pe fata, pe dinti si mi-am luat "La revedere" de la toti cei pe care i-am cunoscut in penitenciar. Dar n-am stiut ca voi iesi asa devreme... Asa ca la iesire nu am gasit pe nici unul dintre prietenii mei", povesteste Sisu.

Nici colegul sau de trupa, Dragos alias Puya, nu a stiut: "Eram in drum spre penitenciar cand am aflat ca el deja fusese eliberat". Asa ca, in cele din urma, prietenii lui Tudor, care au venit sa-l insoteasca pana acasa, l-au intalnit pe acesta la un fast-food din Ploiesti, unde l-a adus o masina. De aici, Sisu, Puya si prietenii lor au pornit inspre Bucuresti. "Voi incepe o viata noua", a mai spus Sisu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.