Serban Huidu, 29 de ani, conducea o motocicleta Ducati pe bulevardul Marasesti cand a fost lovit de un autoturism Opel, condus de Catalin G., 36 de ani.

Serban Huidu, realizator al emisiunii "Cronica Carcotasilor" la Prima TV, a fost ranit usor, joi dupa-amiaza, dupa ce motocicleta cu care se deplasa a fost lovita de un autoturism, informeaza Mediafax. Serban Huidu, 29 de ani, conducea o motocicleta Ducati pe bulevardul Marasesti cand a fost lovit de un autoturism Opel, condus de Catalin G., 36 de ani. Politistii au constatat ca soferul masinii a virat la stanga fara sa-i acorde prioritate lui Serban Huidu care venea din sens opus. In urma impactului, atat autoturismul, cat si motocicleta au fost avariate, iar Serban Huidu a suferit leziuni usoare. El a primit ingrijiri medicale la spital, fara insa a ramane internat. "A fost o buseala. Ca de obicei, prin traficul din Bucuresti e destul de complicat sa mergi cu motocicleta. Din pacate, nu s-a terminat cu bine cursa asta", a declarat Serban Huidu.

El a explicat, de asemenea, ca nu avea viteza in momentul accidentului: "Tocmai, ca nu aveam viteza, eram printre masini si una dintre ele a intrat in mine. Dupa lege, soferul masinii este vinovat, dar a fost mai complicat decat atat, au fost multe unghiuri moarte".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.