Cunoscutul muzician Jon Bon Jovi, care si-a intemeiat propria fundatie de caritate, "Jon Bon Jovi Soul Foundation", va deschide un restaurant unde vei plati cat te va lasa inima...si portofelul!

Cunoscutul muzician Jon Bon Jovi, care si-a intemeiat propria fundatie de caritate Jon Bon Jovi Soul Foundation, urmeaza sa deschida in curand un restaurant in orasul Red Bank, New Jersey, sub sloganul 'Platesti cat poti!', relateaza the Business Insider.

Astfel, celebrul filantrop va imbina afacerile, caritatea si alimentatia, comenteaza publicatia. Ideea muzicianului a primit deja unda verde din partea municipalitatii, urmand ca restaurantul sa fie amplasat intr-o veche cladire in care pe vremuri erau comercializate autoturisme.

Localul ar urma sa fie deschis pana la sfarsitul primaverii, iar meniul va consta din feluri de bucate la pret redus sau chiar gratuit. In plus, clientilor acestuia li se va propune sa plateasca pentru o masa 'cat le convine'.

'Este o veste foarte buna pentru locuitorii din New Jersey, care platesc 150 de dolari pentru un concert cu Bon Jovi', mai scrie ziarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.