Printul Charles, care va fi prezent vineri la casatoria fiului sau William cu Kate Middleton, este surprins intr-un videoclip postat pe Youtube dansand breakdance.

De-a lungul timpului, Familia Regala Britanica si-a construit o imagine "serioasa", dansul printului Charles fiind un lucru inedit pentru Casa Regala.

Printul Charles a dansat breakdance in anii '80 la un eveniment alaturi de mai multi tineri, potrivit mtv.ro.

Prinul William se insoara cu Kate Middleton in mai putin de 24 de ore, asa ca Charles s-a gandit probabil ca ar fi bine sa destinda putin atmosfera inainte de mega evenimentul de maine si sa-l provoace, poate, pe William la un duel de breakdance... asa, ca intre tata si fiu.


Casatoria lui Kate Middleton cu printul William - pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra, in prezenta a aproximativ 1.900 de invitati - va avea loc la 30 de ani de la somptuoasa casatorie dintre printul Charles si printesa Diana, celebrata in 1981, la Catedrala Saint-Paul din Londra. Cuplul a divortat in 1996, iar printesa Diana a murit in urma unui accident de automobil, la Paris, in 1997. Ulterior, Charles s-a casatorit cu Camilla, o veche prietena a sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.