Nasul lui Cristi Borcea, nimeni altul decat patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca dinamovistul va plati o pensie alimentara impresionanta, sotiei.

Finantatorul Stelei a spus in emisiunea lui Dan Capatos ca dinamovistul ii va da sotiei sale 50.000 de euro pensie alimentara pe luna pentru ca Mihaela sa poata creste cei trei copii ai lor.

Becali a mai spus ca baiatul cel mare va ramane cu tatal, iar gemenii cu mama, noteaza cancan.ro .

"Cristi ii da 50.000 de mii de euro pensie alimentara Mihaelei. Cu banii astia o femeie trece mai usor peste suferinta" a spus Gigi Becali la Un Show Pacatos.

  • Dupa divort, Borcea se recasatoreste!

In aceeasi zi in care au fost depuse actele de divort, Cristi Borcea a anuntat ca intentioneaza sa se recasatoreasca, iar nas ii va fi Gigi Becali.

Presedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a anuntat miercuri intr-o conferinta de presa ca urmeaza sa se recasatoreasca in viitorul apropiat, iar nas ii va fi finantatorul FC Steaua, Gigi Becali.

"Am depus actele azi, am termen pe 23 mai si nu discut alte aspecte. Pe 23 avem termenul final la Judecatoria Buftea. Da, urmeaza sa ma recasatoresc, si nasul meu va fi Gigi Becali. O sa vedeti in viitorul apropiat "
, a spus Borcea.

Presedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, si sotia sa Mihaela Borcea au anuntat ieri ca au luat decizia de a divorta. [Este oficial: Cristi si Mihaela Borcea divorteaza].



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.