Rihanna si Usher au fost vazuti impreuna in New York in acest week-end, dupa ce s-au intalnit cu ocazia festivalului de muzica Coachella, ce a avut loc la Los Angeles.

Dupa ce ani la randul cantareata Rihanna, 23 de ani, a marturisit ca a fost indragostita de Michael Jackson si de rapperul Usher, 32 de ani, acum se pare ca visul ei de a-i fi impartasita iubirea macar cu unul dintre ei i s-a implinit.

La cateva zile dupa ce au fost vazuti impreuna la festivalul Coachella, Rihanna si Usher au aparut din nou impreuna, de data aceasta la New York, anunta closermag.fr.


Usher si Rihanna au fost vazuti zilele trecute intrand in acelasi hotel si, conform martorilor, in aceeasi camera, de unde apoi s-au auzit sunete " de vadita pasiune", conform angajatilor hotelului Carlyle din New York, scrie Ciao.ro.


In vreme ce starurile nu au facut niciun comentariu, un bun prieten al rapperului a povestit ca, desi cei doi sunt prieteni de mai multa vreme, insa de data aceasta a fost vorba si de cateva saruturi pasionale: "S-au vazut cateva zile la Los Angeles, apoi au petrecut impreuna cateva zile la New York. I-am vazut sarutandu-se cu pasiune de cateva ori. E o chimie perfecta intre ei".

Anul trecut, Rihanna a declarat ca doreste sa colaboreze cu Usher pentru ca il considera 'un artist extraordinar'.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.