Adrian Tutu a castigat finala concursului "Romanii au talent" de la Pro TV. Urmatoarele locuri in preferintele spectatorilor au fost ocupate de Narcis Iustin Ianau si Valentin Dinu. Vezi mai jos momentele celorlalti concurenti din finala.
Dupa o finala incendiara in care toti concurentii s-au prezentat admirabil, in urma voturilor publicului si dupa o lupta stransa, pe primul loc la "Romanii au talent" s-a clasat Adrian Tutu. Dintre cei 12 finalisti publicul a desemnat un singur castigator, care a meritat sa intre in posesia a 120.000 de euro, pe Adrian Tutu.

Pe urmatoarele doua locuri in finala "Romanii au talent" s-au situat Narcis Iustin Ianau si Valentin Dinu, care au impresionat din nou publicul, telespectatorii si juriul cu vocile lor deosebite, scrie MEDIAFAX.

"Ma simt foarte emotionat. Nu mai am cuvinte. Va multumesc din tot sufletul. Sper ca toate piesele mele sa aiba un mesaj bun pentru voi", a spus emotionat Adrian Tutu, cand a aflat ca este castigator al show-ului "Romanii au talent".
  • Adrian Tutu, in varsta de 19 ani, a venit la preselectia "Romanii au talent" deoarece pe scena se simte mai aproape de parintii sai. Este orfan de la o varsta frageda. Si-a pierdut ambii parinti cand nu implinise 5 ani. O vreme a ramas in grija bunicii iar apoi s-a hotarat sa ia viata in piept si s-a mutat singur in apartamentul lasat de parintii lui. A muncit pe santier, insa nicio clipa nu a renuntat la pasiunea lui: muzica. El crede ca pasiunea pentru cantat a mostenit-o si si-a descoperit-o la 14 ani cand a compus o piesa pentru parintii lui.

Adrian Tutu a trebuit sa renunte la scoala si munceste in diverse locuri pentru a putea sa se intretina singur. De "Romanii au talent" a aflat de la un prieten. Nu a stat nicio clipa pe ganduri si s-a inscris pe site-ul emisiunii. Pe tren a compus si piesa care l-a facut vestit: "E evident, romanii au talent".

Inainte de finala el spunea: "Acest concurs inseamna foarte mult pentru mine fiindca mi-am dorit tot timpul sa cant si sa fac ceea ce simt, pentru ca prin versuri ma descarc, ma regasesc".

Daca la preselectii s-a prezentat cu un imn al emisiunii si al romanilor talentati, in semifinala, s-a reinventat si le-a transmis gandurile lui bune tuturor prin mesajul: "Iubiti-va parintii!".

In finala, Adrian Tutu a venit pe scena "Romanii au talent" cu un nou mesaj pe care l-a transmis tuturor: "Sunt roman, deci pot!". Astfel, Adrian Tutu a impresionat din nou juriul.

"De cand te-am vazut prima oara, mi-a placut ca iei in serios fenomenul hip-hop, muzica, text, dans si ca ii apropii pe oameni prin muzica si nu ii scandalizezi",
i-a spus Andra. De altfel, ea a spus ca il vede pe Adrian Tutu ca pe "Eminem al Romaniei".

"Te felicit din toata inima. Esti unul din cei cu sanse reale la premiul care e in joc in seara asta", i-a spus si Mihai Petre. Andi a fost si el impresionat: "Ai reusit sa transmiti esentialul - un mesaj si o revolta interioara!".

  • In finala "Romanii au talent" au luptat si trupa Ballance, sotii Luca, Cristina si Alina, grupul Akikai, Stefan Florescu, Cosmin Agache, Rebeca Neacscu, Valentin Luca si Medea.

Invitatii speciali ai finalei "Romanii au talent" au fost Loredana si Damian Draghici, in timp ce gazdele show-ului au fost Pavel Bartos si Smiley

Momentele concurentilor din concursul "Romanii au talent" de la Pro TV:

  • Adrian Tutu

Vezi mai multe pe Romanii au talent


  • Ballance

Vezi mai multe pe Romanii au talent


  • Narcis Iustin Ianau

Vezi mai multe pe Romanii au talent


  • Cosmin Agache

Vezi mai multe pe Romanii au talent


  • Valentin Luca

Vezi mai multe pe Romanii au talent


  • Alina si Cristina

Vezi mai multe pe Romanii au talent


  • Medea

Vezi mai multe pe Romanii au talent


  • Stefan Florescu

Vezi mai multe pe Romanii au talent


  • Familia Luca

Vezi mai multe pe Romanii au talent

  • Valentin Dinu

Vezi mai multe pe Romanii au talent

  • Grupul Akikai

Vezi mai multe pe Romanii au talent


  • Rebeca Neacsu

Vezi mai multe pe Romanii au talent


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.