Campania "Stop indiferentei. Imbraca un vis" sustinuta de Baneasa Shopping City a starnit multe reactii.

Printre vedetele care s-au alaturat campaniei s-a numarat si Andreea Raicu, care a donat haine persoanelor defavorizate sprijinite de Crucea Rosie Romana.

“Cred ca este foarte important ca toata lumea sa ajute. Zilele trecute scriam pe blog ca e atat de simplu sa ajuti pe cineva. Oricine isi face ordine in garderoba: acum ca a venit primavara schimbi lucrurile, vezi ce nu mai porti si in loc sa le arunci poti ajuta niste oameni care se bucura de ele mai mult decat iti imaginezi. Inainte de sarbatori se spune ca oamenii trebuie sa fie mai buni. Cred ca ar trebui sa fim mai buni tot timpul, dar daca nu putem s-o facem mereu, macar inaintea sarbatorilor sa incercam sa ii ajutam pe toti din jurul nostru”, a declarat Andreea Raicu.

Puteti contribui la cea mai mare donatie de haine, carti si jucarii, din oras, venind in Baneasa Shopping City, la cortul special amenajat in zona exterioara Food&Fun City. Voluntarii din partea Crucea Rosie Romana va asteapta in fiecare zi intre orele 10:00- 22:00 cu hainele, jucariile si rechizitele pe care vreti sa le oferiti celor care au nevoie de ele.

Campania se desfasoara in perioada 1 - 28 aprilie, iar beneficiarii sunt persoanele defavorizate sprijinite de Cruce Rosie Romana, care au nevoie de acest ajutor pentru a spera din nou. O haina noua inseamna o sansa noua.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.