Vedete precum Cameron Diaz, Justin Timberlake si chiar "fata cuminte" Jennifer Aniston nu se sfiesc sa recunoasca faptul ca fumeaza marijuana.

Legea nu este atat de aspra in privinta consumului de droguri usoare, mai ales in California, unde locuiesc cele mai multe si mai cunoscute vedete. Cateva dintre acestea nu s-au sfiit sa marturiseasca faptul ca au consumat marijuana.

Cameron Diaz a declarat recent intr-o emisiune tv ca a fumat marijuana inca din liceu. Actrita a marturisit ca facea rost de iarba chiar de la rapperul Snoop Dog, care studia in acelasi liceu. Artistul nici nu mai incearca sa ascunda acest obicei, fapt demostrat si videoclipuri sau in timpul concertelor, pe scena, spunand ca este 'un gest pacifist'.

Cantaretul Justin Timberlake a marturisit la randul sau ca obisnuia sa fumeze marijuana in trecut, chiar si de fata cu mama sa. Mai mult, artistul marturiseste ca albumul "Justified" fost creat in perioada in care consuma iarba. Justin spune insa ca nu mai are acest obicei. Sa-l credem pe cuvant?

Jennifer Aniston "fata cuminte a Hollywood-ului a fost cel mai "deschisa" cu privire la acest subiect, marturisind ca ii place sa consume acest drog si nu vede nicio problema in acest lucru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.