Mihaela Radulescu isi va petrece vacanta de Pasti impreuna cu fiul ei, Ayan, si cu fostul sot, Elan Schwartzenberg, care este o prezenta constanta in viata copilului, dupa cum a declarat vedeta de televiziune intr-un interviu acordat Pro TV Magazin.

Mihaela Radulescu spune ca, de cand locuieste in alta tara, "s-au schimbat multe". "Am prieteni noi, obiceiuri sociale noi, am ratat ocazii, am castigat un timp pretios pentru fiul meu si pentru mine.... Am, totusi, un echilibru pe care-l intretin, scriu mai mult (si, sper, mai bine...), vad anumite lucruri mult mai limpede de la distanta, am altfel de emotii si de doruri... Inca nu vreau sa schimb nimic, cata vreme fiului meu ii e atat de bine aici", spune Mihaela Radulescu pentru Pro TV Magazin.

Ea a precizat ca a refuzat mai multe oferte, inclusiv una venita din partea televiziunii B1, intrucat nu poate sa revina permanent in Romania. "A fost vorba de o oferta (de la B1, n.r.), ca multe altele pe care le-am primit in acesti ani de «despartire» de televiziune. Mi-ar fi fost drag sa-mi urmez echipa cu care am lucrat atatia ani, dar nu-mi schimb hotararea - traiesc in alta tara, cu fiul meu, care e in clasa a doua si care are nevoie de mine acolo, langa el", a precizat Mihaela Radulescu.

Ea marturiseste ca o "maguleste" fiecare propunere in televiziune pe care o primeste, glumind ca poate se va intoarce permanent in acest domeniu cand fiul ei va merge la facultate. "Poate cand va pleca fiul meu la facultate, daca cineva o sa ma mai vrea atunci... Glumesc, nu ma vad facand asa ceva la o varsta prea inaintata. Televiziunea are, totusi, niste limite si varsta prezentatorului ar trebui sa fie printre ele, cred...", mai spune Mihaela Radulescu.

  • Potrivit Mediafax, vedeta TV mai afirma ca fiul ei este mai important in momentul de fata, precizand ca Ayan este "un copil tare bun, foarte pasionat de scoala, cu note maxime si prieteni grozavi, cu preocupari nutritive pentru viitorul lui".

Totodata, Mihaela Radulescu precizeaza ca tine legatura si cu fostul ei sot, Elan Schwartzenberg. "Este si va fi mereu tatal copilului nostru. Vacanta aceasta de Paste o petrecem impreuna si e o prezenta constanta in viata copilui", explica Mihaela Radulescu.
  • In ceea ce priveste relatia ei cu Dani Otil, Mihaela Radulescu precizeaza: "Am decis, impreuna, de multa vreme, sa nu mai livram niciun fel de informatii despre noi. Dauneaza grav sanatatii cuplului, mai ales daca mai contine si persoane publice...".

Telespectatorii o pot vedea pe Mihaela Radulescu de Pasti, la Antena 1, in doua editii speciale, realizate impreuna cu echipa Danei Mladin.
Citeste si:
Săndel Bălan, despre nunta fiicei Andreea Bălan cu Victor Cornea:...
Săndel Bălan, despre nunta...

"S-a gandit echipa Danei Mladin, cu care am lucrat pentru aceste doua editii speciale, la tot ceea ce le-ar placea romanilor sa vada in zilele de sarbatoare, la masa de familie. E un divertisment de calitate, cu invitati talentati si constanti in succes, cu care am facut atatea emisiuni.... De la Stela si Arsinel, pana la Connect-R si Ionut Iftimoaie, Andreea Balan, Anda Adam, Sofia Vicoveanca sau Maria Carneci si inca zeci de asemenea invitati", mai spune Mihaela Radulescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.