"Daca esti intr-o functie de conducere, ia o aminte cu ce nu trebuie sa faci. Daca esti angajat, fii recunoscator ca nu ai ca sef una dintre aceste persoane", scriu jurnalistii de la Bussiner Insider. "Lista neagra" nu-i exclude pe regizorul James Cameron sau pe modelul Naomi Campbell.
  • Naomi Campbell - supermodelul pentru care telefonul reprezinta o arma

In 2000, Campbell a pledat vinovata, dupa ce si-a luat la bataie un asistent in timpul realizarii unui film. In urma cu cinci ani, modelul a fost acuzat de violenta fizica. Atunci manechinul a recunoscut faptul ca si-a atacat menajera cu un telefon mobil. Campbell a facut atunci primele sedintele de terapie pentru controlul furiei, scrie MEDIAFAX.
  • James Cameron - refuza sa-si puna pe liber angajatii

Regizorul si producatorul canadian de filme e cunoscut in Cetatea Filmului pentru megaproductiile "Titanic" sau "Avatar", dar si pentru modul execrabil de a-si trata angajatii: foarte multe ore de munca peste program, critici dure si refuzul de a-i lasa sa-l "paraseasca".

Referindu-se la angajatii sai, Cameron a declarat: "Daca i-as concedia as fi prea indurator". Pana si actrita Kate Winslet, cunoscuta publicului larg datorita Titanicului, nu pare prea incantata de o viitoare colaborare cu Cameron. Ea ar accepta totusi o oferta din partea acestuia daca ar fi platita "cu o gramada de bani".

Citeste mai multe despre cei mai rai sefi din lume pe www.gandul.info


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.