Grupul acapella The Other Guys, din St. Andrews, unde s-au cunoscut Printul William si Kate Middleton, a realizat un clip in care parodiaza povestea de iubire dintre cei doi tineri, care in mai putin de doua saptamani se vor casatori.

Grupul The Other Guys, primul grup a-capella exclusiv masculin din Scotia, a parodiat povestea de dragoste dintre Printul William al Marii Britanii si Kate Middleton, care se vor casatori pe 29 aprilie, pe melodia Bad Romance, interpretata de Lady Gaga, scrie www2.nbc17.com.

Potrivit entertainment.stv.tv, o parte a filmarilor au avut loc chiar in campusul Universitatii St. Andrews, unde s-a cunoscut cuplul princiar.

Odata cu lansarea videoclipului pe internet, The Other Guys au tinut sa precizeze ca acesta nu este doar divertisment, ci reprezinta si afectiunea pentru William si Kate si, totodata, mandria fata de faptul ca iubirea dintre ei s-a nascut in orasul lor.

De asemenea, grupul The Other Guys va dona parte substantiala a oricaror incasari pe care clipul le va genera fundatiei caritabile infiintate de Printul William si Kate Middleton.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.