Celebrul designer a ramas si fara propriul brand de haine, cei de la Dior dandu-l afara si de la casa Galliano.

Nu a fost o surpriza atunci cand sefii sai de la Dior au hotarat sa incheie colaborarea cu John Galliano, dupa incidentul anti-semit in care designerul a fost implicat. [John Galliano va fi judecat pentru injurii rasiale]

Insa acum, designerul a fost dat afara si de la propria sa casa de moda. [Dior l-a concediat pe John Galliano]

Actionarii de la John Galliano, in proportie de 91% de la Christian Dior SA, au dat marca pe mana designerilor din interiorul casei de moda, luandu-i si ultima speranta lui Galliano de intoarcere in lumea modei. Directorii casei sustin ca nu au de gand sa vanda numele casei Galliano, transmite Daily Mail.

Ura impotriva designerului nu pare sa se fi micsorat nici in urma internarii lui intr-un centru de reabilitare din Arizona, dupa ce la iesire Galliano a fost facut “rasist nenorocit” de catre un fotograf.

John Galliano ar putea petrece sase luni in inchisoare dupa acuzatii rasiste facute intr-un bar din Paris, in luna februarei a acestui an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.