Reese Witherspoon si Robert Pattinson au impartit o scena de sex in noua productie "Apa pentru elefanti", de care proaspata casatorita "blonda de la drept" nu a fost foarte impresionata.

Intr-un interviu pentru In Touch, Witherspoon s-a plans de faptul ca lui Pattinson i-a curs nasul pe durata intregii scene de sex, pe care au trebuit sa o filmeze, ceea ce a facut sa urasca sexul cu el.

"Rob a avut cea mai oribila raceala dintre toate racelile pe care au avut-o partenerii mei din filme", a declarat aceasta, potrivit Huffington Post.

Proaspat casatorita Reese a mai adaugat ca partenerul sau din Twilight "horcaia si isi sufla nasul fiecare secunda din scena, ceea ce a facut sa para totul foarte neromantic si dezgustator".

In februarie, Witherspoon vorbea in anticipatie despre munca alaturi de Pattinson, alaturi de care era singur ca o sa se distreze. "O sa petrecem momente minunate impreuna, fiindca tot ce facem este sa radem si sa glumim", declara ea pentru Entertainment Tonight. Ca sa fim sinceri, se pare ca nici lui Pattinson nu prea i-a placut prezenta sa, din moment ce a declarat ca partenerul sau favorit din film a fost elefantul.


  • Dezgustator sau nu, filmul va fi lansat in Romania pe 15 aprilie si ii puteti vedea pe Robert Pattinson, Reese Witherspoon si Christoph Waltz in costumele lor de epoca din aceasta ecranizare dupa bestsellerul scris de Sara Gruen.

Potrivit Cinemagia, Robert Pattinson joaca rolul principal, cel al lui Jacob, un tanar care, la inceputul secolului trecut, se alatura unui circ itinerant dupa ce parintii ii mor intr-un accident de masina. Visul lui Jacob e sa devina doctor veterinar, iar directorul circului, un barbat abuziv, ii da in grija intreaga menajerie. Jacob va trebui sa relationeze cu August (Christoph Waltz), directorul menajeriei, dar si cu sotia lui, frumoasa Marlena (Reese Witherspoon), steaua reprezentatiilor circului.

In timpul interminabilelor calatorii de-a lungul Statelor Unite, intre Jacob si Marlena se va naste o poveste de dragoste, dar aceasta nu este amenintata doar de gelozia feroce si nebunia lui August, ci si de o America adanc afectata de criza financiara.

Citeste si:
15+ costumatii fara cusur ale vedetelor de Halloween in 2018
Nu au scapat din vedere...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.