Dana Marijuana a fost internata la Balamuc, dupa ce vineri a clacat in timp ce se afla, ca producator, la Expo Transilvania, din Cluj.

Cantareata a fost transportata cu un echipaj SMURD la Spitalul Judetean Cluj, unde medicii au fost nevoiti s-o sedeze si sa o trimita la psihiatrie, unde a si ramas internata.

Surse medicale au dezvaluit, pentru agentia.org, ca Marijuana a facut o criza psihotica, probabil pentru ca sistemul nervos ii e serios afectat din cauza consumului exagerat de droguri si de alcool din trecut.

"Nu este prima oara cand a trecut prin astfel de episoade. S-a mai intamplat de doua sau trei ori. Acum medicii asteapta sa treaca perioada de sedare, iar Dana trebuie sa-si continue tratamentul", a marturisit tatal artistei pentru Happy Hour.

Potrivit click.ro, medicii sustin ca starea cantaretei este acum stabila.

"A acceptat internarea, i s-a administrat tratament si la ora actuala este extrem de rezonabila, cooperanta, intelege valoarea tratamentului si deja facem planuri pentru organizarea externarii", spune Ioana Valentina Micuta, seful Clinicii de Psihiatrie, Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.