Actrita britanica, care a aparut in doua filme din seria "James Bond", suferea de cancer intestinal.

Politia a ajuns la resedinta actritei din nord-vestul Londrei, luni, la ora locala 1.50, dupa ce actrita inghitise o cantitate considerabila de lichid toxic.

Angela Scoular a fost transportata de urgenta la spital, insa medicii nu au mai putut sa o salveze si a decedat in aceeasi zi la ora locala 5.28, informeaza dailymail.co.uk. Ea era casatorita din anul 1982 cu actorul Leslie Phillips, in varsta de 86 de ani.

Considerata una dintre cele mai talentate actrite britanice, Angela Scoular s-a remarcat in serialul de televiziune "You Rang, M'Lord?" si intr-un remake din 1967 al filmului "La rascruce de vanturi". Printre rolurile ei notabile din televiziune se numara cele din productiile "The Avengers", "Penmarric" si "As Time Goes By".

Angela Scoular a jucat si in doua filme din seria "James Bond", interpretand personajul "Buttercup" in "Casino Royale" (1966) si personajul "Ruby Bartlett" in "In slujba Majestatii Sale/ On Her Majesty's Secret Service" (1969).

Actrita britanica a jucat si in lungmetrajul "A Countess From Hong Kong" (1967), alaturi de Marlon Brando si Sophia Loren, dar si in "Here We Go Round the Mulberry Bush" (1968) si in comedia britanica "Doctor In Trouble" (1970).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.