Celebra actrita a facut dezvaluiri surprinzatoare despre viata sa, in timpul emisiunii �Oprah Winfrey Show�.

Shirley Maclaine, in varsta de 76 de ani, a dezvaluit ca in tinerete a facut sex cu trei barbati intr-o singura zi si a avut cateva aventuri cu diversi actori.

"Am avut multe aventuri amoroase - si multi amanti ingrozitori. Nu eram interesata de escapade sexuale, insa am incercat si acest lucru o data. M-am culcat cu trei barbati intr-o singura zi” a declarat actrita, care a timp de 30 de ani a avut o casnicie deschisa cu producatorul Steve Parker

“ Am avut o relatie deschisa cu sotul meu. Am avut aventuri, dar si el a avut. Eram foarte buni prieteni. Nu ma voi recasatori niciodata"
, a adaugat aceasta, potrivit DailyMail.

Shirley Maclaine a avut cateva relatii cu actori importanti ai vremii, precum Robert Mitchum si Yves Montand, dar si cu cativa regizori, insa a tinut sa precizeze ca nu a fost niciodata interesata de ideea unei aventuri cu actorii Jack Lemmon si Jack Nicholson.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.