Monica Columbeanu a mers din nou la Izvorani, pentru a o lua pe Irina, insa nu a putut vorbi cu Irinel Columbeanu decat prin telefon, el refuzand sa-i permita sa-si vada fetita.

Alaturi de avocatii ei, Monica Columbeanu a mers la Izvorani, insa angajatii lui Irinel Columbeanu nu i-au permis sa intre pe proprietatea acestuia, astfel ca ea si-a sunat sotul si a purtat cu acesta o convorbire pe speaker, in fata reprezentantilor mass-media care se aflau la poarta casei.

"Sunt foarte ingrijorata, stiu ca este bolnava si vreau neaparat sa o vad", i-a spus Monica sotului ei, potrivit MEDIAFAX.

In replica, acesta i-a reprosat "circul" pe care-l face atunci cand vine la proprietatea de la Izvorani cu avocati, cand cheama presa si cand anunta ca va veni cu "mascatii".

"Da' de ce esti tu asa de ingrijorata? Irina este bine, e foarte bine ingrijita"
, i-a spus Irinel Columbeanu sotiei sale, refuzand sa dispuna primirea ei in casa intrucat el nu este acolo.

Monica Columbeanu a insistat, spunand ca ii este dor de fiica ei.

"Nu, Irina... a, pardon, Monica. Nu sunt acasa, nu poti intra", i-a spus Columbeanu sotiei sale, dupa care i-a inchis telefonul, invocand faptul ca nu poate vorbi la mobil in timp ce se afla la volan.


Monica Columbeanu a urcat in masina alaturi de avocatii ei fara a face vreo declaratie reprezentantilor presei aflati la Izvorani.

Unul dintre avocatii acesteia a raspuns intrebarilor si a spus ca Monica Columbeanu va apela la un executor judecatoresc.

"Vom incerca sa venim cu un executor", a raspuns aceasta. Intrebata daca va folosi si toate celelalte instrumente permise de lege pentru a pune in executare decizia instantei, care i-a oferit custodia copilului pana la pronuntarea divortului, reprezentanta Monicai Columbeanu a raspuns: "Daca doar asa se poate...".

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov, Claudia Burada, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca, pana in prezent, instanta nu a facut vreo solicitare ca politistii sa insoteasca un executor judecatoresc care sa puna in aplicare decizia judecatorilor.

Citeste si:
Tabloidele la control!
Tabloidele la control!

Tribunalul Bucuresti a decis, in 4 aprilie, ca Irina sa fie incredintata temporar mamei ei, Monica Columbeanu, admitand astfel recursul acesteia fata de decizia Judecatoriei Buftea, care daduse fetita in grija tatalui, pana la solutia definitiva privind divortul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.