Dennis Quaid a vorbit despre dependenta de cocaina cu care s-a luptat imediat ce a ajuns la Hollywood, in anul 1974.

Celebrul actor marturiseste ca in anii ’70-'80 cocaina era atat de ieftina incat ajunsese sa fie cuprinsa in bugetul de productie al filmelor de la Hollywood, scrie hollywoodreporter.com.

"La inceput, consumam doar ocazional. Insa asta faceau oamenii atunci cand mergeau la petreceri. Cocaina era inclusa in bugetul de productie, drept cheltuieli marunte. Era adusa pe platourile de filmare deoarece toata lumea consuma cocaina. In loc sa servesti un cocktail, prizai o linie"
, a declarat Dennis Quaid.

Actorul, care provine dintr-o familie nu foarte instarita din Houston, spune ca a inceput sa consume droguri pentru a face fata stresului.

"Spre sfaristul anilor ’80 eram intr-o stare groaznica, filmam pelicula “The Big Easy” si nu dormeam decat o ora pe noapte. Imi castigasem si reputatia de baiat rau si credeam ca este un lucru bun”
, dezvaluie actorul, care la un moment dat a realizat ca daca nu-si schimba stilul de viata, in cinci ani va fi mort.

Astfel, Quaid s-a internat intr-o clinica de dezintoxicare la inceputul anilor '90, reusind in cele din urma sa invinga dependenta de cocaina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.