Mick Jagger si David Bowie au scris impreuna scenariul pentru un lungmetraj, a carui actiune este plasata in industria muzicii rock.

Potrivit MEDIAFAX, solistul trupei The Rolling Stones a scris acest scenariu, despre aventurile unor manageri muzicali din industria rock, inca din anii 1960, iar de curand a inceput sa contacteze o serie de actori de renume pentru a le propune rolurile din acest proiect cinematografic.

"Mick a scris scenariul in urma cu multi ani. S-a uitat peste el si l-a revizuit recent, iar acum considera ca a sosit momentul sa inceapa acest proiect. Mick se gandeste la cativa actori renumiti pentru rolurile din acest film si a inceput sa ii contacteze", a declarat o sursa pentru The Sun.

"Scenariul abunda in intamplari petrecute in zilele lor de glorie, la care Mick si colegii lui de trupa au asistat sau despre care au auzit vorbindu-se in timpul calatoriilor lor", a adaugat aceeasi sursa.

Mick Jagger
intentioneaza sa si joace in acest film, despre care se spune ca va fi produs de propria lui companie, Jagged Films.

  • Mick Jagger face parte din trupa The Rolling Stones, alaturi de Ronnie Wood, Charlie Watts si Keith Richards. TrupaThe Rolling Stones a vandut peste 200 de milioane de albume in lumea intreaga pe parcursul ultimelor cinci decenii si a sustinut mii de concerte cu casa inchisa.

In 2007, formatia The Rolling Stones a concertat si in Romania, pe stadionul Lia Manoliu din Bucuresti.

  • David Bowie este cantaret, compozitor, producator si inginer de sunet si a castigat mai multe premii BRIT, MTV Music Video si Grammy.

Activ pe parcursul a cinci decenii pe scena rock 'n' roll si cunoscut prin faptul ca-si reinventeaza destul de des stilul de a canta, Bowie este considerat un influent inovator, in special datorita pieselor sale din anii '70. Bowie s-a inspirat pentru muzica sa dintr-o vasta paleta de forme de arta, filosofie si literatura. El este, de asemenea, actor de film si teatru, regizor si realizator de videoclipuri muzicale.
Citeste si:
Părinții din Anglia, inspirați de David Bowie și familia...
Părinții din Anglia,...

Intr-un sondaj realizat in 2002, de postul BBC, Bowie s-a clasat pe pozitia a 29-a in clasamentul celor mai mari 100 de artisti britanici din lume.

De-a lungul carierei, el a vandut aproximativ 136 de milioane de albume.

In 2004, revista Rolling Stone l-a clasat pe Bowie pe locul al 39-lea in topul celor mai buni 100 de artisti rock din toate timpurile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.