Fundatia condusa de Demi Moore si Ashton Kutcher a lansat campania "Barbatii adevarati nu cumpara fetite", incercand sa educe publicul in legatura cu sclavia sexuala a copiilor din SUA.

Membru al fundatiei The Demi and Ashton Foundation (DNA), alaturi de sotia sa, Demi Moore, actorul Ashton Kutcher, a lansat campania interactiva dupa ce a aflat mai multe despre traficul sexual din Cambodgia, recunoscand ca a fost socat.

"Am vazut un documentar in cadrul caruia fetite de sase si sapte ani erau violate pentru bani si mi-am spus: Nu vreau sa traiesc intr-o lume in care se intampla lucruri de genul asta, iar eu stau cu mainile in san" , a declarat actorul potrivit Huffington Post.

Moore si Kutcher au inceput sa se documenteze mai mult despre acest subiect si au descoperit ca in SUA, exista intre 100.000 si 300.000 de fetite tinute sclave si vandute pentru sex, in timp ce, in intreaga lume, exista un milion de fete care sunt fortate sa se prostitueze, in intreaga lume. Intreaga industrie genereaza 39 de miliarde de dolari anual.

"Media de varsta a fetitelor implicate in aceasta afacere sexuala este de 13 ani", a declarat Kutcher, adaugand ca "media varstei barbatilor care platesc pentru servicii sexuale cu minore este de 30 de ani, iar portretul robot arata ca nu are cazier si de obicei are un venit ridicat".

DNA a lansat astazi cateva video interactive avandu-i ca protagonisti pe Justin Timberlake, Sean Penn, Bradley Cooper, Jamie Foxx, Jason Mraz, Ashton Kutcher, Drake, Adrian Peterson si Isaiah Mustafa, printre altii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.