Desi se afla printre cei mai bogati oameni din Marea Britanei, celebrul rocker si sotia acestuia, Sharon Osbourne, nu si-au platit taxele catre stat.

Cu o avere estimata la 100 milioane de lire sterline, familia Osbourne a ramas in urma cu plata taxelor si a acumultat datorii de peste un milion de lire, riscand sa piarda una din casele pe care le detin.

Potrivit DailyMail, Ozzy si Sharon Osbourne, datoreaza fiscului american suma de 440.000 de lire, reprezentand taxe neplatite din 2008, si 625.900 de lire, taxe din 2009.

Cuplul, care detine nu mai putin de sapte case, spune ca si ei au fost loviti de criza financiara, insa, daca-si vand una dintre case, acestia isi pot plati datoria fata de stat.

Cu toate acestea, in ultima vreme, doamna Osbourne a platit 120.000 de lire numai pe operatii estetice, fara a mentiona ca aceasta are si o pasiune pentru cumparaturi.

Asa parinti, asa fiica: Kelly Osbourne risca sa intre la inchisoare, daca nu-si va plati taxele catre stat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.