Omul de afaceri Irinel Columbeanu se declara socat de decizia prin care Monica Columbeanu a castigat custodia fiicei lor, si sustine ca instanta a inlaturat "fara nicio motivare" probele depuse de el si precizeaza ca raportul profesorului Tudorel Butoi conchide ca fetita are sindromul copilului batut.

"Sunt socat de continutul Deciziei Tribunalului prin care Monica Columbeanu a castigat custodia copilului, decizie in care instanta si-a permis sa analizeze recursul «numai in raport de probele pe care le-a considerat legale, verosimile si pertinente» (pag 12, alin. penultim din Decizie) inlaturand, fara nicio motivare, desi legea ii impunea acest lucru, probatoriile mele, despre care a spus doar «tribunalul a inlaturat acele inscrisuri si inregistrari audio video precum si declaratii extrajudiciare facute de diferite persoane in presa si de care domnul Irinel Columbeanu, tatal minorei a inteles sa se foloseasca in faza procesuala a recursului, intrucat prin forma si continutul lor nu constituie un mijloc serios de dovada si nu intrunesc exigentele impuse de art. 305 din Codul de Procedura civila - (pg 14, alin. 3 din Decizie)»", afirma Columbeanu intr-un comunicat citat de MEDIAFAX.

El acuza Tribunalul ca "a ignorat cu buna stiinta inregistrarile audio-video transpuse in scripturi, in care bunica materna, intr-o naratiune de un dramatism sfasietor, a povestit despre felul in care a fost «lovita» si «maltratata» Irina de catre mama sa, instanta calificand cu rea-credinta aceste adevaruri ca pe o inventie" proprie.

Potrivit lui Irinel Columbeanu, raportul de expertiza - "opinie de specialitate in materia psihologiei judiciare detectia comportamentelor simulate si psihologie clinica" - din 14.03.2011 al prof. univ. dr. Tudorel Butoi, conchide, analizand materialele probatorii ce i-au fost puse la dispozitie, aceleasi pe care omul de afaceri le-a dat si instantei de recurs, ca fiica acestuia, Irina, prezinta "sindromul «COPILULUI BATUT», specific relelor tratamente aplicate minorului".

Citeste si:
Tabloidele la control!
Tabloidele la control!

"Calific aceasta Decizie ca un rechizitoriu la adresa mea, in care instanta a sanctionat copilul pentru propria-mi conduita procesuala, considerand ca am urmarit ca scop declarat «de a denigra pe mama fiicei mele precum si alte rude pe linie materna»… dar (probe) fara valoare probatorie in opinia Tribunalului, fapt pentru care au fost si inlaturate…. De altfel, aceste «rude» care au dat astazi, 8 aprilie 2011, declaratii in fata organului de cercetare penala, incearca sa dirijeze si martorii, carora le impun declaratiile «Sa nu spui ca Irina a fost batuta de mine sau de Monica vreodata. Nici vorba de asa ceva». «Copilul nu trebuie spus ca a fost batut vreo secunda, vreo palma data de Monica…», cam astea sunt indicatiile!", afirma Irinel Columbeanu in comunicat.

Citeste si:
Irinel Columbeanu nu a fost singur de Paște! Unde și cu cine a...
Irinel Columbeanu nu a fost...

El informeaza opinia publica in legatura cu intenta sa de a "lupta pana la capat" si se declara hotarat sa scoata la lumina ADEVARUL - ca Irina a fost batuta si maltratata de mama sa, lucru care nu trebuie sa i se intample niciunui copil".

Tribunalul Bucuresti a decis, luni, ca Irina sa fie incredintata temporar mamei ei, Monica Columbeanu, admitand astfel recursul acesteia fata de decizia Judecatoriei Buftea, care daduse fetita in grija tatalui, Irinel Columbeanu, pana la solutia finala privind divortul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.