Oana Zavoranu face primul pas spre pacea cu Pepe si a decis sa-i dea lucrurile inapoi

Acest pas spre impacare vine dupa ce Pepe a facut o vizita la Politie pentru a aduce noi dovezi in cadrul dosarului deschis pentru devalizarea apartamentului lui.

"Este urat ca oamenii care m-au ajutat in acea seara sa fie chemati la politie pentru ca toti erau prieteni care au venit sa imi de o mana de ajutor. Nimeni nu a venit sa fure in acea seara. Eu nu am putut sa supraveghez tot ce s-a intamplat atunci, dar sunt sigura ca nimeni nu a furat nimic. Eu am facut o sortare a lucrurilor primite in acea seara si pe cele ale lui Pepe i le-am trimis inapoi", a declarat Oana, potrivit libertatea.ro.

Saptamana trecuta, Pepe a depus o plangere o plangere la Sectia 10 Politie, pentru distrugere, reclamatie care vine dupa ce Oana Zavoranu a strans toate bunurile din locuinta conjugala pe care a parasit-o.

  • Mai mult, Oana i-a certur iertare lui Pepe pentru ca l-a inselat si spus ca o sa-l iubeasca toata viata.

“Pepe e in sufletul meu si o sa fie toata viata...el nu este cum e acum: rau, razbunator, e foarte indurerat. Pepe nu a meritat nimic din ceea ce s-a intamplat. 7 ani de zile m-a iubit enorm de mult”, a declarat Oana, potrivit antena1.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.