Madalina Tacheuchi are 29 de ani si de 15 ani este stabilita in Japonia, acolo unde si-a intemeiat o familie. S-a intors dupa cutremur in Romania si cu aceasta ocazie si-a implinit un vis, acela de a-i cunoaste pe Carcotasii de la Prima TV.

Madalina este fanul Cronicii inca de la debut show-ului si marturiseste ca urmareste emisiunea pe site-ul www.carcotasii.ro.

„Am descoperit emisiunea in Tokio, iar in momentul in care s-au pus editiile pe site am fost foarte fericita. Le-am downloadat pe toate si ma uit cu mare placere la fiecare editie. Pe unele le-am vazut chiar si de cateva ori. Carcotasii sunt pentru mine legatura cu tara. Ma fac sa ma simt mai aproape de casa si de cei dragi. Ii ascult si la radio in fiecare zi. Coincidenta face ca atunci cand a avut loc seismul eu eram in masina si ii ascultam. Mi-am dorit foarte mult sa-i cunosc, sa ajung in platoul emisiunii. Cand am venit in tara am trimis un e-mail cu numele si numarul de telefon si m-au sunat. Sunt foarte fericita sa ma aflu in studio”, spune tanara.

Madalina a venit insotita de fiul ei, vorbitor de limba japoneza si engleza. Primele cuvinte pe care acesta le-a invatat in limba romana au fost „bebelusele, dans!”, povesteste amuzata mama.

„Peste doua saptamani va veni si sotul meu in tara si as vrea sa-l aduc si pe el la Cronica. Si sora mea va reveni in Romania. Ea este la Washington si ii urmareste pe Carcotasi de acolo”, spune tanara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.