Stefan este, in sfarsit, liber, iar Andreea Marin este, tot in sfarsit, foarte fericita. Surse din apropierea celor doi vorbesc de un fel de „pasiune nebuna”, pentru care vedeta TVR este pregatita sa lupte. „Andreea este foarte indragostita si pare cu adevarat implinita”, spun apropiatii acesteia.

Andreea Marin si Stefan Banica Jr., doua dintre cele mai populare vedete din Romania, nu mai par sa faca eforturi pentru a-si ascunde povestea de dragoste. E drept ca nici nu confirma relatia, dar lasa sa se inteleaga ca ar putea fi vazuti din ce in ce mai des impreuna, cu atat mai mult acum, cand Stefan este din nou un barbat liber.

"Relatia mea cu Stefan s-a sfarsit"

"Relatia mea cu Stefan Banica s-a terminat!", a spus ieri Camelia Constantinescu, femeia care oficial ii sta cantaretului alaturi de mai bine de patru ani.

Dupa ce iubitul ei a fost fotografiat de paparazzi intr-o plimbare nocturna alaturi de Andreea Marin, vestea unei presupuse relatii cu zana surprizelor i-a fost confirmata, o luna mai tarziu, de un nou set de poze, surprinse marti de un alt tabloid la vila din Telega a Andreei, unde Stefan Banica si-a serbat ziua de nastere. Camelia prefera, insa, sa nu-si faca publica povestea, desi confirma ca problemele aparute nu mai pot fi rezolvate. "Relatia mea cu Stefan Banica s-a sfarsit. A fost o decizie pe care am luat-o impreuna cu ceva timp in urma, cand eu m-am mutat de acasa, intr-un alt apartament. In rest, nu sunt eu cea care are acum de spus o poveste. Cei care doresc sa faca publica o poveste o vor face", a mai spus Camelia. Dupa patru ani de convietuire, Camelia si-a luat copilul, Radu Stefan (in varsta de trei ani), si s-a mutat la parintii ei, in timp ce Stefan a ramas in apartamentul sau de la Piata Unirii.

"Nu vreau sa fac din acest moment al meu un bun al tuturor"

Stefan este, in sfarsit, liber, iar Andreea Marin este, tot in sfarsit, foarte fericita. Surse din apropierea celor doi vorbesc de un fel de "pasiune nebuna", pentru care vedeta TVR este pregatita sa lupte. "Andreea este foarte indragostita si pare cu adevarat implinita", spun apropiatii acesteia.
Pana si raspunsurile stereotipe prin care Andreea refuza pana acum orice comentariu s-au schimbat semnificativ.

"Viata mea privata ramane doar pentru mine si familia mea", spune Andreea Marin, fara a nega, insa, relatia cu Stefan Banica Jr.

"Cu tot respectul pe care-l am pentru colegii din presa, care de-a lungul timpului nu au facut rabat de la adevar si au scris informatii doar verificandu-le, cer intelegerea faptului ca exista acest punct in viata mea, pe care nu doresc sa-l transform intr-un bun al tuturor", adauga vedeta TVR. Doar Stefan Banica se abtine de la declaratii, preferand, deocamdata, prudentul "No comment".

Andreea ii amenajeaza dormitorul lui Stefan

Paparazzii de la "Atac" au urmarit-o din nou miercuri seara pe Andreea Marin, care a iesit la cumparaturi intr-un supermarket. Potrivit materialului publicat astazi de ziarul "Atac", vedeta a cumparat lenjerie de pat, mai multe pilote si perne, pe care trei angajate ale magazinului i le-au inghesuit in portbagajul Mercedesului ei ML, dupa care vedeta s-a indreptat spre locuinta lui Stefan din zona Unirii. Fotografii au asteptat-o pe Andreea, care a parasit apartamentul abia dimineata, semn ca cei doi s-au mutat deja impreuna.

> Stefan Banica si-a serbat marti ziua de nastere la Telega, in vila Andreei Marin, iar petrecerea a fost organizata chiar de "Zana Surprizelor". Nelu Ploiesteanu a fost invitat sa cante si, potrivit martorilor, cei doi indragostiti au dansat impreuna toata seara.

> Relatia dintre cei doi a devenit foarte apropiata in aceasta vara, fapt confirmat si de prezenta divei la concertul umanitar "Live pentru viata", sustinut de mai multi artisti romani, printre care si Banica. Andreea Marin a venit in Piata Constitutiei, locul de desfasurare a evenimentului, direct de la aeroport (din concediul petrecut pe Coasta de Azur), exact in timpul recitalului sustinut de Banica.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.