Pentru a marca nunta regala, Vogue va aparea pe piata cu trei coperte diferite, pe care apar modelele Freja Beha Erichsen, Lara Stone si Natalia Vodianova imbracate in rochii de mireasa.

"Catherine Middleton, the making of a modern princess" este titlul celui mai important articol al revistei, care mai cuprinde un material despre nuntile regale din ultimii 95 de ani, relateaza MEDIAFAX.

"Am petrecut foarte mult timp discutand care va fi tributul pe care noi il vom aduce nuntii lui Catherine Middleton cu printul William
", a explicat Alexandra Shulman, editor la Vogue Marea Britanie.

Fotografiile pentru acest numar special au fost facute de Mario Testino.

  • Revista Vogue a fost lansata in 1892, de Arthur Baldwin Turnure, si initial aparea saptamanal. Dupa moartea lui Arthur Baldwin Turnure, revista a ajuns in posesia lui Conde Nast, cel care a infiintat actualul trust ce ii poarta numele, acesta dezvoltand treptat publicatia.

Cea mai mare schimbare adusa de Nast a fost aceea de a scoate revista pe piata o data la doua saptamani. La inceputul anilor 1910, Vogue a fost lansata si in Marea Britanie, apoi in Spania si ulterior in Franta, unde s-a bucurat de un mare succes.

In 1973, Vogue a devenit o revista lunara si a abordat subiecte specifice din domeniul modei, al stilului de viata sau al designului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.