Celebra actrita va regiza un scurtmetraj despre cancerul mamar.

Filmul regizat de actrita, in varsta de 42 de ani, va fi inclus in proiectul "Project Five", care va contine cinci scurtmetraje regizate de celebritati.

Din acest proiect mai fac parte Alicia Keys, acrita Demi Moore si regizoarea Patty Jenkins.

"Scopul nostru, prin Project Five, este acela de a distra, informa si inspira dialogul, cercetarea stiintifica si prevenirea cancerului … Vrem ca aceste filme sa le inspire pe acele persoane afectate de cancerul mamar pentru ca ele sa treaca cu demnitate prin aceasta incercare, care ne afecteaza tuturor vietile, indiferent cine suntem
" a declarat Jennifer Aniston pentru Us Weekly.

"Project Five" este cel de-al doilea proiect al vedetei, in calitate de regizoare, aceasta paricipand in 2006 la proiectul "Glamour Reel Moments", alaturi de mai multe celebritati, scrie DailyMail.

Jennifer Aniston a regizat atunci scurtmetrajul "Room 10", in care a jucat Robin Wright Penn si Kris Kristofferson, despre viata unei asistente medicale care se dedica in totalitate profesiei, pentru a uita de problemele de acasa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.