In urma cu cateva zile nonconformista Aylin Cadir a realizat o sedinta foto mai putin obisnuita.

Plecand de la un scenariu suprarealist tanara actrita din “Iubire si Onoare” da viata, in sedinta foto, mai multor personaje de poveste.

Conceptul shootingului ii apartinei Paulinei Buldumea, make-up artist si una dintre prietenele cele mai bune ale lui Aylin, iar intreg conceptul acestui shooting s-a nascut din dorinta de a experimenta.

“ A fost o joaca, imi place sa experimentez mai ales cand am incredere in oamenii cu care lucrez. Cristian Gugu, fotograful sedintei, m-a facut sa ma simt in largul meu, iar scenariile acestea suprarealiste sunt opera lui Codrin Roibu, el a prelucrat pozele!”
a declarat Aylin Cadir.

Metamorfozarea actritei a durat aproximativ 5 ore, responsabili pentru asta sunt hairstylistul Silviu Iuga si make-up artistul Paulina Buldumea. Pentru ca sedintei foto sa fie absolut perfecta, Aylin a purtat haine din colectia Sandrei Galan care s-au potrivit perfect cu tema sedintei foto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.