Acele episoade din serialul animat de televiziune "Familia Simpson" care trateaza subiectul accidentelor nucleare vor fi cenzurate, dupa dezastrul din Japonia, a anuntat, luni, postul de televiziune Pro7 care difuzeaza acest serial in Germania, informeaza AFP.

"Vom verifica toate episoadele si nu le vom difuza pe acelea care pot duce la controverse", a declarat Stella Rodger, purtatoarea de cuvant a postului privat Pro7, care difuzeaza serialul. "Cu toate acestea, nu vom taia niciunul dintre episoade", a adaugat ea.

Serialul "Familia Simpson", considerat o satira la adresa stilului de viata american, prezinta aventurile unei familii, condusa de Homer, un personaj total iresponsabil, care lucreaza ca agent de securitate intr-o centrala nucleara.

In anumite episoade, deseurile nucleare sunt deversate in curtea unei gradinite, conductele de racire ale reactorului nuclear sunt perforate, iar o serie de sobolani mutanti incep sa emita radiatii luminoase.

"Bineinteles ca nu vom putea sa schimbam complet continutul serialului", a recunoscut Stella Rodger, transmite MEDIAFAX.

Energia nucleara este un capitol extrem de nepopular in Germania. Sambata, aproape 250.000 de persoane, potrivit organizatorilor, au manifestat in mai multe orase germane, solicitand renuntarea la aceasta sursa de energie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.