All adidas party a marcat debutul campaniei globale all adidas in cadrul unei petreceri neconvenaionale, unde peste 1000 de tineri impatimiai ai sporturilor urbane, pasionaai de fashion si muzica, dar si vedete autohtone, au luat parte alaturi de Grasu XXL, Bitza si Suie Paparude la all adidas party.

Katy Perry, B.O.B, David Beckham, Derrick Rose si Lionel Messi, ambasadorii marcii, au dat startul distracţiei si si-au facut simţiaa prezenaa la party prin intermediul ecranelor de proiecţie pe care au rulat spoturile campaniei „adidas is all in”.

Tinerii au urmat mesajul lor, de a se dedica in totalitate jocului pe care il iubesc, si au participat la demonstraţiile de skate, BMX, freestyle fotbal si baschet, fingerboard si hacky sack.

Cei prezenti nu au fost simpli spectatori, avand ocazia sa participe la toate activitatile si sa isi dovedeasca pasiunea si talentul pentru sport sau dans.

MC Shurubel a dat startul concertelor, iar spre incantarea fanilor, Grasu XXL a urcat pe scena si a incalzit intreaga atmosfera cu cele mai cunoscute piese ale sale, cantate la unison de intregul public. adidas a pregatit si un moment surpriza, prezentand ultima colecaie a sezonului intr-un fashion show inedit, unde modelele au transformat catwalk-ul intr-o veritabila scena de dans.

Cel de-al doilea artist al serii, Bitza, si-a facut apariaia si le-a oferit tuturor o sesiune energizanta de hip hop, urmat de o spectaculoasa demonstraaie de breakdance.

Armada verbala a celor de la Suie Paparude nu s-a lasat mai prejos si a oferit fanilor un show exploziv, antrenand si mai mult invitaţii. Printre acestia s-au numarat vedete autohtone precum Andreea Esca, Amalia Nastase, Iulia Vantur, Andi Moisescu, Cabral, Vali Barbulescu, Wanda, Smiley si Laura Cosoi, Maria Dinulescu, Tania Budi, Don Baxter, Alexandru Macavei, Carmen Bruma, DJ-ii de la Radio 21: Ioana Blaj, Paul Ipate, Bogdan Ciudoiu, Andrei Musat, dar si nume sonore din sport: Ilie Nastase, Laura Badea (campioana olimpica la scrima) si fostele gimnaste de succes, Andreea Raducan, Corina Ungureanu, Andreea Isarescu si Loredana Boboc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.