Elizabeth Taylor a incercat sa ia secretul lui James Dean cu ea in mormant, insa aceasta i-a povestit off the record ziaristului Kevin Sessumus despre intunecatul secret al sex simbolului anilor '50.

Mama lui murise si preotul sau a inceput sa-l abuzeze, i-a povestit din senin Liz Taylor ziaristului Kevin Sessumus care venise sa-i ia un interviu. Dar a insistat ca ceea ce ii spune este off the record si l-a pus sa jure ca nu va spune mai departe nimanui, pana dupa moartea ei.

Kevin Sessumus s-a tinut de cuvant, arata dailymail.co.uk, si dupa ce Liz Taylor a fost inmormantata, a facut public ceea ce aceasta ii povestise in 1997, dupa ce tocmai iesise din spital, unde ii fusese extirpata tumoarea de pe creier. "L-am iubit pe Jimmy si ceea ce s-a intamplat atunci l-a bantuit toata viata lui. Am vorbit mult cu el despre asta, nopti intregi cand filmam impreuna Giant", spunea Liz Taylor despre James Dean.

Taylor, care a murit miercuri, la varsta de 79 de ani si James Dean, partenerul sau din Giant, au fost foarte buni prieteni. Actorul avea 24 de ani, cand a murit in 1955, la scurt timp dupa finalizarea filmarilor pentru Giant.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.