S-au dus zilele in care femeia ideala intruchipa o casnica umila care isi asteapta sotul seara de seara cu masa pusa. Barbatii din zilele noastre isi pierd capul dupa femeile cu functii de conducere, puternice, ba chiar rele!

In ceea ce priveste legea atractiei, cel mai nou "afrodisiac" pentru barbati este puterea, chiar duritatea, potrivit unui studiu efectuat de cercetatorii britanici, ce releva faptul ca doua treimi dintre britanici sunt atrasi de femeile cu joburi importante si atitudine dura.

Expertii spun ca fenomenul are de-a face si cu situatia financiara actuala, care i-a determinat pe barbati sa schimbe modelul femeii traditionale cu ideea ca si reprezentantele sexului frumos pot constitui o sursa importanta de venit.

  • Baietii rai versus cavaleri

Astfel, 71% dintre barbatii care au participat la studiu, cu varste cuprinse intre 30 si 34 de ani, au marturisit ca nu mai sunt speriati si nu se simt amenintati de femeiele care au o cariera de succes, din contra, acestia considerand ca o femeie independenta din punct de vedere profesional este mult mai provocatoare.

Barbatii dau exemplu fetele rele de la Hollywood, precum actritele Megan Fox si Angelina Jolie.

De celalata parte, preferintele femeilor nu s-au schimbat foarte mult de-a lungul timpului, fiind simialare in acest moment cu cele ale barbatilor. Mai exact, majoritatea prefera barbatii influenti, cu functii de conducere importante, si "baietii rai", in detrimentul imaginii "printului pe cal alb".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.