Vunk vor fi prezenti duminica, 27 martie, la Era Park. Dupa concert, fanii muzicii pop-rock pot obine autografe din partea membrilor trupei.

Vunk va urca pe scena de la ERA Park, la ora 18:00, cu melodii consacrate, dar si piese de pe cel mai nou album, precum: “Lacrimi de coniac”, „Artificii pe tavan” si „Vreau o tara ca afara”. Concertul va fi urmat de o sesiune de autografe.

Cei patru membri ai trupei si-au adjudecat de curand doua dintre cele mai importante distinctii acordate in cadrul Premiilor Radio Romania Actualitati: cel mai bun album pop-rock si cel mai bun artist pop-rock.

Tot duminica, cel mai indragit personaj de desene, Bambi, vine sa ii distreze pe cei mici in primul eveniment marca Disney din Oradea. Astfel, pe 27 martie, intre orele 11:00 si 15:00, micutii sunt asteptati cu concursuri, premii si distractie marca Disney.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.