Primarul general al Bucurestiului, Sorin Oprescu, a declarat ca spera sa poata organiza, in septembrie, un concert al formatiei U2 pe noul Stadion National.

"A aparut o mica problema. Inainte de perioada din septembrie, U2 se afla undeva in Tunisia. Si o sa fie nevoie de asigurarea transportului. Fara scena aia, concertul e vaduvit. Incercam sa gasim posibilitatea, asta inseamna pod aerian. Sunt totusi 120 de masini... Sunt multe lucruri de dat la o parte, speram sa le dam la o parte", a spus Oprescu, potrivit MEDIAFAX.

El a mentionat ca, daca nu va putea organiza concertul in septembrie, si luna octombrie este o solutie.

"Si amanarea pentru octombrie este o solutie, daca nu suntem in stare, dar eu cred ca suntem in stare sa-i aducem. Dorinta de a veni este rezolvata", a mai spus Sorin Oprescu.

Aceasta nu este prima data cand Primaria Capitalei anunta ca este in negocieri cu trupa U2 pentru un concert care ar urma sa aiba loc pe Stadionul "Lia Manoliu".

La inceputul anului, si directorul Directiei de Investitii din Primaria Generala a Municipiului Bucuresti, Bogdan Hreapca, sustinea acelasi lucru.

"S-au vehiculat mai multe nume in presa. Da, e adevarat, unul dintre band-urile pe care noi le dorim este U2. Este prematur sa va spun acum daca va fi sau nu, dar este o dorinta a noastra”
, a declarat Bogdan Hreapca


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.