Dracu’ gol! Doar la Realitatea TV. In realitate, este doar Catalin Maruta, fostul "tolomac" DP2, care s-a mutat cu garsoniera in alt post. Reclama care i se tot face ii sperie pe toti... sfintii!

La sfarsitul lunii septembrie, Catalin Maruta isi anunta plecarea de la televiziunea care l-a consacrat la un alt post care-l plateste mai bine. N-a plans nimeni dupa prezentatorul si realizatorul tonomatului DP2 si s-a gasit repede, in doua saptamani, un inlocuitor, in persoana lui Stefan Lungu.

COPIE-COPIUTA. In timp ce proaspatul "tolomac" a devenit o copie slaba a Marutului, originalul si-a tot amanat aparitia pe sticla. A trecut si 3 octombrie, si 13 octombrie, si 17 octombire, si Catalin tot nu s-a aratat. Se pare ca echipa din Realitatea nu s-a grabit sa-i termine de decorat noul apartament, desi fosta vedeta TVR 2 pierde teren (audienta). Probabil ca Maruta asteapta sa-i mai creasca... coarnele.

De cateva zile-ncoace, pe micul ecran apare o reclama care mai degraba te indeamna sa te-nchini si sa-ti scuipi in san, decat sa-l urmaresti pe dracu’ gol, din 24 octombrie, la Realitatea TV.

MEFISTO! In afara programului, Catalin se tot da peste cap pentru a realiza o emisiune care sa fie mai buna decat propriul produs, "Garsoniera DP2". Greu de crezut, fiindca omul de baza al echipei sale a ramas in curtea TVR. Este vorba despre Iulia Ioanitoaia, fosta iubita, care acum ii sufla in casca copiei lui Maruta. Ce cruda-i realitatea!

Dar sa ne intoarcem la oaia noastra neagra si ratacita. Catalin are o misiune a dracului de grea si, probabil, tocmai de aceea si-a ales sa intre in pielea lui Mefisto. Oare stie in ce s-a bagat?! "Nu va pot spune ce ponoase trag de cand sunt drac! Daca as fi stiut. Daca as fi stiut" este replica memorabila a lui Toma Caragiu. Poate ca totusi Maruta nu-i slab de inger, va sti sa traga ponoasele si va fi dracu’ gol. Iar noi, telespectatorii, vom spune "ptiu, Drace!".

ROCADA
Catalin Maruta se foloseste in continuare de brand-ul TVR, "Tonomatul DP2", pentru a-si anunta revenirea pe sticla Realitatii. Daca televizunea nationala l-a sters din sanul vedetelor, Maruta si-a postat pe www.garsonieraluimaruta.ro urmatorul anunt, sub genericul "DP2 Tonomatul": "In curand.... chiar foarte curand... ne vom intalni la Realitatea TV. Din octombrie va veti intalni cu Catalin Maruta si echipa lui intr-un show matinal care va va trezi cu siguranta". Cel mai castigat este, deocamdata, Stefan Lungu. Nici nu s-a instalat bine la Tonomat, ca a si ajuns in fruntea vedetelor TVR 2. Pe site-ul Televiziunii Romane, Lungu este in capul listei, urmeaza apoi Albertina Ionescu, Cristina Soloc si Diana Lascarescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.