Va mai amintintit de "American Pie" povestea tinerilor nelinistiti, infometati de aventura? Ei bine, Universal a reusit sa adune formula originala ce a consacrat trilogia, pentru o experienta inedita. Abia asteptam sa vedem rezultatul.
Potrivit The Wrap, Jason Biggs, Seann William Scott si Eugene Levy have au semnat deja pentru a patra "Placinta Americana", in timp ce producatorul mai asteapta sa incheie contractul cu Thomas Ian Nicholas, Tara Reid, Chris Klein, Mena Suvari si Jennifer Coolidge, pentru ca "reteta" originala sa fie completa.

Desi Alyson Hannigan (Michelle Flaherty, iubita lui Jim) nu este mentionata, numele sau apare listat pe IMDB, ca parte din distributie a noului "American Pie", programat pentru 2012.

Chris si Paul Weitz, fratii producatori ce vor realiza filmul au dat cateva amanunte despre noua productie. "Datorita faptului ca ne-a placut atat de mult echipa originala, ii vrem pe toti inapoi in film. Intr-un fel, ca orice fel de reuniune, o sa fie vorba despre nostalgie. Nostalgia fata de primul film si fata de reactiile pe care le-au avut oamenii cand l-au vazut, fata de umor si patosul comediei", au declarat acestia pentru Movieweb.com.


Bineinteles, prea multe dezvaluiri despre scenariul filmului nu au fost facute, insa un indiciu a fost dat de catre William Scott (faimosul Stifler), vcare a declarat pentru WorstPreviews.net ca "Ideea va fi probabil ceva de genul unei reuniuni a liceului, unde toata lumea e nerabdatoare sa povesteasca si sa-aminteasca povesti din liceu".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.