Cantaretul de reggae, Smiley Culture, s-a sinucis de teama sa nu intre la inchisoare.

Potrivit DailyMail cantaretul, in varsta de 48 de ani, s-a injunghiat in inima cand politia a venit sa-l aresteze, dupa ce anul trecut in toamna a fost gasit vinovat pentru trafic de cocaina.

Se pare ca in momentul in care poitia metropolitan a ajuns la resedinta lui Culture, acesta a dat dovada de calm si i-a intrebat pe politisti daca doresc un ceai inainte de a pleca spre sectie. In momentul in care s-a dus la bucatarie, Culture a luat un cutit si s-a injungiat in inima.

“Smiley cred ca s-a gandit ca va sta la inchisoare foarte mult timp si nu a suportat acest gand”, a declarat o sursa pentru The Sun.

  • Smiley Culture, pe numele sau adevarat David Emmanuel, a devenit celebru cu single-ul “Police Officer”, in care povestete cum a fost prins de politisti, avand cannabis asupra lui, insa a fost lasat liber in momentul in care acestia si-au dat seama ca este un cantaret de reggae.

Vorbind despre aceasta melodie, Culture a declarat, anul trecut, in The Guardian ca povestea din “Police Officer” este adevarata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.