Lionel Messi, David Beckham si Katy Perry sunt doar cateva dintre starurile celei mai mari campanii din istoria brandului adidas. "All adidas" a fost lansata astazi si reuneste toate sub-marcile: adidas Sport Performance, adidas Originals si adidas Sport Style.

  • Sport, muzica si moda, intr-o singura campanie

Campania dezvaluie prezenta marcii in diferite sporturi, culturi si stiluri de viata, fuzionand lumea sportului cu cea a muzicii si modei. Ambasadorii adidas sustin ideea ca oamenii ar trebui sa se dedice in totalitate jocului pe care il iubesc, incepand cu starurile din lumea fotbalului, Lionel Messi si David Beckham sau vedeta NBA Derrick Rose, pana la idolul muzicii pop, Katy Perry, echipa de skateboarding adidas si multi altii.

"In ultimii zece ani am extins cu succes marca adidas in trei sub-marci puternice: adidas Sport Performance, adidas Originals si adidas Sport Style. Acum suntem mandri ca putem sa aratam amploarea si profunzimea marcii adidas intr-o singura campanie globala ", a explicat Erich Stamminger, membru al consiliului executiv adidas responsabil cu marcile globale, potrivit MEDIAFAX.

"«all adidas» este cea mai mare campanie pe care am lansat-o pana acum. Conceptul sau creativ reuneste diversitatea marcii intr-o singura campanie. De pe terenurile de fotbal si baschet la catwalk, de pe stadioane pe strada, prezentam o declaratie autentica, cu o credibilitate pe care doar adidas o are", a adaugat acesta.

Campania este construita in jurul spotului "adidas is all in" regizat de Romain Gavras, avand pe fundal melodia "Civilization" a formatiei franceze Justice. Spotul are doua versiuni, de 30 si 60 secunde, pentru TV si cinema, precum si o versiune extinsa de doua minute pentru online.

Campania "all adidas" se desfasoara pe parcursul anului 2011 intr-un mix de contexte, de la sport la muzica, lifestyle sau moda, cu elemente diferite prezentate pe parcursul acestui an.

Citeste si:
Adidas Ozweego - adidași la modă care vor fi un hit în această vară
Adidas Ozweego - adidași la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.