Rapperul american Eminem a devenit cea mai populara vedeta pe Facebook, dupa ce "i-a furat" coroana "regelui muzicii pop" Michael Jackson.

Autorul hitului "Not Afraid" a depasit-o si pe Lady Gaga luna trecuta, cand profilul sau a adunat nici mai mult nici mai putin de 29 de milioane de "like-uri" de la fani, scrie contactmusic.com.

Potrivit FameCount.com, numai Michael Jackson avea mai multi fani pe Facebook, cel putin pana luni, cand Eminem l-a detronat. In acel moment, rapperul avea deja 30 de milioane de like-uri, in timp ce regele "muzicii pop" avea numai 29,8 de milioane de "like-uri".

Insa popularitatea de care se bucura Eminem pe reteaua de socializare Facebook nu se regaseste si pe site-ul de microblogging Twitter, unde Lady Gaga ocupa prima pozitie in clasamentul celor mai admirati artisti, contul ei fiind urmarit de 8,7 milioane de utilizatori.

In februarie, Eminem a ajuns la 1 miliard de vizualizari pe YouTube, devenind al treilea artist cu aceasta performanta. Lady Gaga are cu 190 de milioane de vizualizari mai mult, iar Justin Bieber, cu 340 de milioane de accesari mai mult.

Totodata, potrivit MEDIAFAX, Eminem a lansat, de-a lungul carierei sale, sase albume, care s-au vandut in 60 de milioane de exemplare in toata lumea. Dupa ce si-a facut debutul, in 2002, in calitate de actor cu rolul din "8 Mile", pentru care a fost laudat de criticii de specialitate, Eminem a preferat sa se concentreze asupra carierei sale de muzician. Cel mai recent album al sau, intitulat "Recovery", a fost discul cu cele mai mari vanzari din Statele Unite in anul 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.