Artistul va lansa un nou album, Gipsy Champagne, la care a colaborat cu artisti de origine rroma.
Materialul face parte din proiectul “Alkohol” si va fi lansat in luna iunie, a declarat artistul in exclusivitate pentru CityFM. Mai mult, acesta va pleca intr-un turneu in Europa, pentru ca din octombrie sa sustina o serie de concerte in Statele Unite ale Americii.

Bregovic a decis sa colaboreze cu mai multi artisti de origine rroma pentru a doua parte a proiectului muzical, acesta fiind si motivul pentru care a venit in Romania.

“Dintotdeauna mi-au placut foarte mult manelele. Florin Salam este din noua generatie a artistilor de manelele si cred ca este unul dintre cei mai talentati oameni cu care am lucrat”
, si-a motivat artistul sarb alegerea.

Artistul de origine sarba este unul dintre cei mai cunoscuti compozitori moderni din Balcani si a colaborat de-a lungul carierei sale cu numerosi artsti internationali precum Iggy Pop, Cesaria Evora, Ofra Haza sau George Dalaras.

Bregovic a compus coloana sonora pentru zeci de filme, fiind cunoscut mai ales pentru colaborarea cu regizorul Emir Kusturica. Cei doi au lucrat impreuna la “Arizona Dreams”, “Underground”, “Vremea Tiganilor” si “Regina Margot”.




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.