Frumoasa australianca a fost desemnata ambasadoarea Orei Pamantului 2011.

Potrivit koraorganics.com, Miranda Kerr nu doar va stinge lumina timp de o ora, ci promite sa se angajeze in actiuni de protejare a mediului inconjurator, prin reciclarea si folosirea produselor organice.

“Fiecare dintre noi are responsabilitatea de a avea grija de planeta noastra, daca vrem, puteam face o diferenta. Ma bucur sa fiu ambasadoarea Orei Pamantului in acest an si voi participa pe 26 martie la acest eveniment dupa care voi continua sa protejez mediul in fiecare zi”,
a declarat sotia lui Orlando Bloom

"Fiecare om are puterea de a schimba ceva in viata lor. Angajamentul Mirandei Kerr de a stinge lumina timp de o ora pe 26 martie si de a continua de a proteja mediul inconjurator este un exemplu foarte bun de urmat, pentru ca ne dovedeste ca toti putem face anumite schimbari care sa aibe un impact pozitiv asupra planetei noastre”, a declarat Andy Ridley, Co-fondator si Director Executiv al Earth Hour.

  • Potrivit earth-hour.ro, evenimentul creat in 2007 la Sydney a inspirat zeci de orase din intreaga lume sa se alature campaniei Earth Hour din anul urmator, dovedind astfel ca un efort comun poate avea consecinte uimitoare.

Pe 29 martie 2008, 50 de milioane de oameni din 35 de tari au stins luminile timp de o ora. Constructii emblematice precum Golden Gate Bridge din San Francisco, Colosseum-ul din Roma sau Sydney Harbour Bridge au ramas in intuneric timp de o ora, ca simbol al sperantei pentru o cauza din ce in ce mai ingrijoratoare pentru intreaga lume: combaterea schimbarilor climatice.

La indemnul WWF, aproape un miliard de oameni din 4100 de orase de pe mapamond au stins luminile de Earth Hour, pe 28 martie 2009. Derulata in 88 de tari, campania devenea atunci cea mai mare actiune voluntara de mediu din toate timpurile.

Pe 27 martie 2010, Earth Hour a cunoscut cea mai mare amploare, cu 128 de tari participante. Cladiri si monumente reprezentative din Asia, Europa, Africa si din Americi au stins luminile in mod simbolic. Sute de milioane de oameni de pretutindeni au dedicat o ora planetei si resurselor pe care aceasta ni le ofera, zi de zi.

Citeste si:
Irina Rimes, desemnata ambasadoarea Zilei Nationale "Constantin Brancu
Irina Rimes, desemnata...

  • Anul acesta, Earth Hour are loc pe 26 martie, de la 20 :30, ora locala, si isi propune un obiectiv ambitios : mai mult decat o ora pentru Planeta!

Anul acesta va invitam nu doar sa stingeti luminile de Earth Hour, ci si sa va angajati in actiuni de mediu in fiecare zi. Fie ca vorbim de copii care transforma o sala de clasa sau de un presedinte care schimba o tara intreaga, oameni, organizatii si guverne din intreaga lume sunt invitati sa stinga luminile de Earth Hour si sa se angajeze in actiuni de mediu ce depasesc limitele temporale ale Orei Pamantului.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.