Familia actritei Nicole Kidman detine terenuri in Australia care, insumate, echivaleaza cu suprafata totala a Ungariei, potrivit businessmagazin.ro, care citeaza dailymail.co.uk.

Nicole Kidman nu face parte din categoria actorilor care au venit la Hollywood sa se imbogateasca. Potrivit Daily Mail, familia actritei se numara printre cei mai mari proprietari de terenuri din lume, detinute prin intermediul companiei Kidman Holdings.

Astfel, Kidman Holdings detine 10 milioane de hectare de terenuri, situandu-se pe locul al optulea in topul celor mai mari latifundiari ai planetei si pe primul loc in topul proprietarilor privati de terenuri. [Topul miliardarilor lumii in 2011]

  • Clasamentul celor mai mari latifundiari ai planetei este dominat de regina Marii Britanii, cu 2,7 miliarde de hectare, in 32 de tari. Insumate, proprietatile detinute de regina Marii Britanii reprezinta 18,3% din totalul terenurilor din lume, scrie MEDIAFAX.
  • Al doilea proprietar mare de terenuri din lume este regele Abdullah al Arabiei Saudite, locul al treilea in clasament fiind ocupat de papa. Pe urmatoarele locuri se plaseaza regele Mohammed, din Maroc, si regele Thailandei, Bhumibhol.

Cea mai mare parte a terenurilor detinute de familia Kidman este ocupata de ferme. Kidman Holdings este un gigant cu traditie, fiind infiintat in secolul al XIX-lea, de catre Sir Sidney Kidman, unul dintre stramosii celebrei actrite. Se pare ca acesta s-a lansat in afaceri pornind de la zero, dupa ce la varsta de 13 ani a fugit de acasa si a fost nevoit sa se descurce de unul singur. Unicul sau "capital" din acel moment era un cal pe jumatate orb. Sir Sidney Kidman a murit in 1935.

Parintii actritei Nicole Kidman lucreaza insa in domenii care nu au legatura cu afacerile imobiliare. Tatal sau, Anthony, este inginer biochimist, in timp ce mama sa, Janelle, lucreaza in sistemul de invatamant.

Purtatorul de cuvant al actritei a refuzat sa comenteze orice legatura de sange intre Nicole Kidman si proprietarii Kidman Holdings.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.