Rihanna spune NU musical-urilor. Ea a refuzat recent aparitia, in rol principal, in cea de-a doua versiune a filmului The Bodyguard.
Filmul The Bodyguard a facut furori in anul 1992, avand-o in distributie principala pe cantareata Whitney Huston.

„In nici un caz. Urasc felul in care cantaretii apar mereu in filme muzicale pentru ca, pe ei, nu-i poti privi ca pe oricine altcineva. Am deja un rol in care joc, toata viata mea este dedicata rolului Rihanna, daca ar fi sa joc o cantareata de succes nu ar fi nici o provocare pentru mine”.

Cantareata in varsta de 23 de ani a mai adaugat: „Imi plac provocarile, a fi actor inseamna sa joci un rol, sa intri in pielea altcuiva. Asta e tot farmecul”, a declarat Rihanna, conform nme.com


Frumoasa poveste de dragoste dintre un bodyguard si o celebra cantareata va fi reprodusa intr-o maniera moderna. Studiourile Warner au in plan mai multe recreeri ale unor celebre filme din anii ’90, printre care se numara si pelicula "The Bodyguard" lansata in 1992 si care a avut incasari de aproape o jumatate de miliard de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.