Trupa americana Slipknot a anuntat cine este noul basist al grupului, cel ce il va inlocui pe pe Paul Gray, decedat in mai 2010.

Donnie Steele, un fost membru fondator al trupei Slipknot care a parasit grupul in 1996, va canta alaturi de fostii sai colegi in concertele pe care acestia le vor sustine in vara lui 2011, scrie nme.com.

"Donnie a fost in trupa inca de la inceput si in loc sa aducem pe cineva din afara ne-am gandit ca ar fi mai bine - si ar fi si un tribut pentru Paul - sa cantam cu cineva care face parte din familie", se afirma in comunicatul postat pe site-ul trupei.

Trupa americana va sustine o serie de concerte in aceasta vara in Europa si in Brazilia in cadrul festivalului Sonisphere.

Paul Gray a fost gasit decedat pe 25 mai, intr-un hotel din apropierea orasului Des Moines. Gray, care avea 38 de ani la momentul decesului, a murit in urma unei supradoze accidentale de morfina si fentanil, un analgezic sintetic din clasa opioidelor. Autopsia efectuata de medicii legisti americani a relevat faptul ca Paul Gray suferea de o maladie cardiaca congenitala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.