Un film de scurt metraj pentru piesa "Hollywood Tonight" a fost lansat pe 10 martie, in timp ce "Behind The Mask” va permite fanilor Michael Jackson sa apara in videoclip, dansand faimoasele miscari.
MJ va fi mult timp amintit pentru videoclipurile sale si acum si pentru cateva piese si clipuri de pe albumul post-mortem "Michael", scrie Musichat.

Videoclipul "Hollywood Tonight”, regizat de Wayne Isham, este centrat pe dansatoarea Sofia Boutella; in timp ce videoclipul "Behind the Mask" va fi cel mai epic videoclip realizat cu fanii Michael Jackson din intreaga lume.

Potrivit site-ului behindthemask, care permite fanilor sa se filmeze in timp ce actioneaza in scenarii si roluri diferite, videoclipul va fi realizat din montajele celor care vor dansa precum Michael Jackson.

Scurt metrajul pentru "Hollywood Tonight" si clipul interactiv pentru "Behind the Mask", au venit dupa premiera din decembrie a videoclipului "Hold My Hand" – primul single asistat de Akon de pe albumul "Michael”. Discul de 10 piese s-a vandut in 479000 de exemplare in SUA, de la lansarea din 14 decembrie 2010.


Michael jackson "Behind The Mask" de GO-GO-STALIN


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.