Willow Smith, fiica lui Will Smith, a lansat cel de-al doilea single, "21st Century Girl", iar videoclipul este cat se poate de inedit pentru o pustoaica de 10 ani.
Videoclipul este unul de imagine in care fiica de 10 ani a lui Will Smith apare alaturi de prietenii ei, dansand prin desert. Imaginile, pe care le puteti urmari mai jos, au fost filmate in Palmdale, California. La filmarile videoclipului au fost prezenti si parintii tinerei cantarete, Jada Pinkett si Will Smith precum si fratele ei, Jaden Smith. mtv.com raporteaza ca si Jackie Chan se afla acolo.

Melodia “21st Century Girl" a fost produsa de catre Twin & Alke si face parte de pe viitorul album de debut al lui Willow Smith intitulat “Roc Nation”. Willow nu a stabilit o data de lansare pentru albumul ei de debut. Intre timp, ea va canta in deschiderea turneului sustinut de Justin Bieber pentru promovarea albumului "My World".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.