Britney Spears si-a aratat corpul lucrat si tatuajele din zonele intime, in cea mai recenta sedinta foto, realizata pentru revista Out.
Potrivit dailymail.co.uk, vedeta in varsta de 29 de ani a pozat pentru numarul de aprilie al revistei Out, aratandu-si pentru prima data cele doua tatuaje de pe coapsa, un crucifix si o stea.

In fotografiile alb-negru, Britney mai apare purtand un sutien negru si lenjerie intima, acoperindu-si corpul cu o jacheta supradimensionata.

  • Britney Spears isi va lansa cel de-al saptelea album de studio, "Femme Fatale", in luna martie

Sursa foto: OUT Magazine

Intrebata de editorii revistei daca are regrete legate de piesele de pe noul album, artista a declarat: "Nu. Toate cantecele mele sunt uimitoare"

Britney a mai declarat in interviul pentru revista ca a discutat pentru prima data despre sex in adolescenta, cu mama ei: "Aveam 12 ani. Am aflat de la mama. Am fost confuza si dezgustata". Artista a mai vorbit despre mai multe subiecte, de la operatiile estetice pana la colega sa din clubul Mickey Mouse, Christina Aguilera.

Briney Spears a lansat de curand videoclipul pentru primul single de pe noul album, cel al piesei "Hold it Against Me" si a lansat un nou single. "Till The World Ends", piesa scrisa de Ke$ha pentru Britney Spears a luat cu asalt internetul. Ca si "Hold It Against Me", si noul single al cantaretei a imprumutat elemente din sound-ul clubbing, adoptat in ultima vreme de mai toti artistii internationali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.