Actorul american Forest Whitaker a operat o schimbare drastica in dieta sa vegetariana, renuntand complet la produsele pe baza de soia, dupa ce a realizat ca greutatea sa corporala devenise o problema de sanatate destul de serioasa.

Potrivit contactmusic.com, actorul american se ingrasase considerabil pentru rolul dictatorului ugandez Idi Amin din filmul "Ultimul rege al Scotiei/ The Last King of Scotland". Dupa acest film, Forest Whitaker a decis ca a sosit timpul sa slabeasca si a renuntat la alimentele grase din dieta sa - pizza, pastele si inghetata.

"Am renuntat si la toate produsele pe baza de soia, iar acest lucru a schimbat totul. Am vrut sa am grija de corpul meu", a declarat actorul american. In urma acestei decizii, Forest Whitaker a slabit circa 31,7 kilograme.

Forest Whitaker este vegetarian de peste 25 de ani, iar aceasta alegere a actorului american l-a influentat pe fiul acestuia, care a devenit adept al veganismului. Spre deosebire de vegetarieni, din punct de vedere dietetic, veganii exclud si mierea, produsele lactate si ouale, iar din punct de vedere filosofic, veganismul interzice folosirea a orice fel de produs animal, fie ca este vorba de haine sau de alte accesorii.

Forest Whitaker a castigat premiul Oscar pentru rolul dictatorului ugandez Idi Amin din filmul "Ultimul rege al Scotiei" (2006), scrie MEDIAFAX.

  • El urmeaza sa apara pe afisele filmelor "Hurricane Season", "Repossession Mambo", "Where the Wild Things Are" si "My Own Love Song". Totodata, actorul american urmeaza sa joace, sa regizeze si sa fie coscenaristul filmului "What a Wonderful World", o pelicula biografica despre legenda muzicii jazz Louis Armstrong.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.